Utbud

Här kan du läsa om vårt breda utbud för dig som ryttare.

Dressyr

Du anmäler dig till en eller flera grupper om max 7 elever.  Alla grupper måndag – fredag har helgkurs 3 ggr/år. Dessa är förlagda till lördag och söndag. Första kursdagen börjar med fika och teori, därefter rider man en 75-minuterslektion i halvgrupp. Första gruppen filmar den andra gruppen. Andra dagen är det först ridning 75 minuter i halvgrupp. Även här filmar första gruppen den andra. Grupperna rider i omvänd ordning. Sedan blir det fika med video visning.

Viss stallskötsel ingår vardagskvällar och på helgerna.
Månadsavgiften inkluderar intensivkurserna. Datum för dessa kurser finns på separat sida, klicka här.

Hoppning

Vill du hoppa anmäler du dig separat till det. För att få delta i hoppningen på K måste du utöver hoppningen rida dressyr minst en gång i veckan (i grupp eller privat). Du kan själv välja hur ofta du vill hoppa (varje, varannan eller var fjärde vecka).

Hoppningen ligger på torsdagar och fredagar i grupper om max 6 elever. Hopplektionerna är 75 eller 90 minuter långa.

Ungdomsgrupp

Vi har en ungdomsgrupp på grupp 2-4 nivå, som rider dressyr varannan lördag kl 11.30-12.30.

Tävlingsgrupper

Dessa grupper har max 6 elever. För att rida i tävlingsgrupp behöver du rida ytterligare en gång i veckan – enskilt, i grupp eller privatlektion.

Tävling

Vi kan erbjuda alla intresserade möjligheten att tävla. För dig som rider i Tävlingsgrupp, finns chans att åka ut och tävla.

Privatlektioner

Privatlektioner kan bokas både på veckodagar och helger. LÄS MER HÄR

Medryttare

Vi erbjuder dig som vill rida mer och få möjlighet till enskild ridning, att bli medryttare på någon av våra hästar. Du rider minst 2 gånger i veckan varav 1 grupp- eller privatlektion. Ett bra alternativ till att ha egen häst.

Teoriutbildning

Vi lägger stor vikt vid avsutten verksamhet. Detta för att du skall bli kunnigare som hästmänniska och ryttare.

Övrig verksamhet

På helgerna finns det plats för övriga aktiviteter såsom programridning, pay&jump eller andra aktiviteter efter dina önskemål.