Privatlektioner

Vi har lediga tider för privatlektioner mån- till onsdagar kl. 21.15, vissa fredagar kl 16.00 samt söndagar kl 09:45

Vid regelbundna privatlektioner binder du dig att rida och betala en hel termin, eller resterande av innevarande termin om du anmäler dig mitt i en termin.

Höstterminen sträcker sig från vecka 32 tom 23 december.
Vårterminen sträcker sig från 2 januari tom vecka 26.

För regelbundna privatlektioner skall deposition motsvarande en månadsavgift erläggas. Betalning för regelbundna privatlektioner skall göras i förskott enligt faktura och skall vara oss tillhanda senast den 28:e i månaden före. Övriga privatlektioner faktureras och betalas i samband med närmast kommande månadsavgift.

Återbud till privatlektion skall lämnas senast 3 dagar innan. Vid senare återbud utgår en avgift på 510 kr som motsvarar vad ridläraren kostar. Återbud går att rida igen inom två månader. Inbetald avgift kan inte skjutas fram till kommande månad/månader. Är du intresserad trots att det är fullbokat? Sätt upp dig som reserv. Om reserv kan sättas in utgår givetvis ingen avgift för den som avbokat sent.

Uppsägning av regelbundna privatlektioner skall lämnas skriftligt senast den 20:e juni för höstterminen och 20:e november för vårterminen. När du säger upp din plats dras din deposition av på sista inbetalningen.

För aktuella priser, se  http://k-ridcenter.se/priser-villkor/

Tel: Lena 0705-18 17 77