Repetitionskurs för vuxna

Nu finns det möjlighet att hoppa på en Repetitionskurs för ryttare som vill komma igång med sin ridning igen. Kursen kommer att gå på måndagarna 20 och 27 september samt 4 oktober.

Första tillfället träffas vi kl 17:00 för en timmas teoretisk genomgång, därefter gör ni iordning de hästar ni skall rida och kl 19:00-20:00 är ert ridpass. Räkna sedan med en stund efteråt för att göra iordning hästar och utrustningar, eventuellt skall hästarna ut hagarna. De övriga två måndagarna rider ni samma tid, 19:00-20:00 och bör då vara på plats senast kl 18:15 för att göra iordning era  hästar för ridning och sedan tar det en stund efteråt även vid dessa tillfällena. Priset för hela kursen är 1000 kronor och det är max 7 deltagare.

Hör snarast av dig via mail till info@k-ridcenter.se om du vill vara med. Välkommen!

—————————-

Detta är kursen för dig som vill friska upp minnet innan du börjar i en ordinarie grupp.

Kursen består av 3 ridtillfällen, vid det första tillfället ingår en teoretisk genomgång i stallet. Under teorilektionen repeterar vi hur man gör i ordning hästen före och efter ridpasset och går igenom våra rutiner. Under ridlektionerna repeterar vi lodrät- och lätt sits, hästens gångarter, ridbanans vägar samt skänkelvikning. Du skall ha ridit regelbundet minst ett år tidigare.

Var på plats minst 45 minuter innan lektionen startar för att göra i ordning din häst, vid första tillfället två timmar för den teoretiska genomgången. Efter avslutad ridning tar det ca 15 minuter att göra i ordning häst och utrustning.

Kursstart vid minst 4 deltagare.
Pris: 1000 kr för samtliga 3 tillfällen inklusive den teoretiska genomgången.
Max 7 deltagare/kurs.

Efter avslutad kurs erbjuds du fortsatt ridning motsvarande våra ordinarie grupper.
Läs mer under utbud och priser & villkor.

För intresseanmälan eller mer information, maila till info@k-ridcenter.se eller ring Lena, 031-18 17 72, 0705 – 18 17 77.
Då du svarat på bekräftelse om en plats på kursen är din anmälan bindande.

Välkomna till K-Ridcenter i Älvängen!

Kvalitetsridskolan för vuxna & ungdomar